KÉRJÜK, HOGY MINDEN ESETBEN KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT, MERT A VÉGLEGES ÁRAT BEFOLYÁSOLHATJA A LÉTSZÁM, ILLETVE A NÁLUNK ELTÖLTÖTT IDŐ!

Erdei iskola program  4 éjszaka -5 nap                              22.800,-Ft/fő

A program tartalma:  4 éjszaka szállás - teljes ellátással (napi háromszori étkezés ) és az alábbi programok mindegyike!

Fazekas foglalkozás: A program keretén belül minden résztvevő a szakember segítségével készít egy használható agyagedényt, amit magával vihet. 

Íjászkodás: A foglalkozás keretén belül szakember segítségével a résztvevők kipróbálhatják az íjászkodást. 

Gyalogos túra szakvezetéssel: az Őrségi Nemzeti Park munkatársa nyújt szakszerű betekintést a Nemzeti Park növény és állatvilágába. A túra célpontjai: Malomgát-tanösvény- Vadása-Tó, Szőcei-Tőzeglápos, Várdomb-Őrimagyarósd

 Kürtős kalács készítése: szabad tűzön illetve parázson a csoport segítségével 

Buszos kirándulás az Őrségben: A program újdonságaként, a kirándulás keretén belül a következő nevezetességek kerülnek megtekintésre: Szoknyás Harangláb-Pankasz, Árpád-kori Templom-Őriszentpéter, Szeres településforma-Őriszentpéter, Őrségi Népi Műemlékegyüttes-Szalafő-Pityerszer  (idegenvezető segítségével)

Vetítés :az Őrségi Nemzeti Park természeti és kultúrális értékeiről.

Erdei iskola, osztálykirándulás    3 éjszaka  4 nap                    18.600,-Ft/Fő

Tartalma megegyezik az 4 éjszakás erdei iskoláéval, csak ez 1 éjszakával rövidebb időtartamú, sűrűbben lesznek a programok.

Erdei iskola, osztálykirándulás    2 éjszaka  3 nap                    14.500,-Ft/Fő

Tartalma a vezetett gyalogtúra kivételével megegyezik az 4 éjszakás erdei iskoláéval, csak ez 2 éjszakával rövidebb időtartamú, sűrűbben lesznek a programok.

Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások melyek mindegyik csomagra érvényesek: sportpályák használata a táborban; a falu nevezetességeinek megtekintése: Evangélikus-Templom, Várdomb, bemutató előadás a Vas Megyei Rendőrkapitányság részvételével melynek témája bűnmegelőzés, drogfogyaszás veszélyei.

Lehetőség van a programok és étkezések számának csökkentésére illetve kibővítésére, ebben az esetben az ár újabb megegyezés tárgyát képezi.

 

Pályázat

Nézze meg aktuális pályázatunkat.
Tovább ...

Egyéb szolgáltatásaink

Változatos lehetőségek a szabadidő eltöltésére.
Tovább ...

Elérhetőségünk

Egy kis segítség ahhoz, hogy könnyen megtaláljon minket.
Tovább ...

Képgalériák

A sok emlékezetes pillanatból amit meg tudtunk örökíteni.
Tovább ...